ГЕРБ за пореден път спечелиха изборите и се чудят как да

...
ГЕРБ за пореден път спечелиха изборите и се чудят как да
Коментари Харесай

Ревизоро: Стреляйки по Иван Гешев от ГЕРБ се самопростреляха

„ ГЕРБ за следващ път завоюваха изборите и се чудят по какъв начин да ги провалят и да не ръководят. Доведоха една жена от чужбина, която няма взор върху нещата у нас, съветниците и споделиха – кажи това, кажи това. Тя изиска главата на Гешев, вследствие на което от БСП прецениха, че в тази война не желаят да вземат участие. В момента сме в обстановка стреляйки по Гешев се самопростреляха  “, сподели някогашният министър на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и в предаването „ Тази заран “.  

Той акцентира, че не виждаме, че Гешев е самичък против всички. „ Виждаме, че има опит той да бъде сплашен и да му бъде въздействано с гърмежа. Виждаме, че след това се активизираха всякакви парламентарни квоти да му желаят оставката, хората които бяха зад него и за една нощ размислиха. За това дали се скапе опцията да има кабинет, считам, че несъмнено да и настояването беше главата на “, безапелационен е Димитров.

Според него нормална коалиция ще е , БСП и ДПС.

„ Това, което се вижда в последните две години е, че партиите се явяват неподготвени както на изборите, по този начин и след тях. Проглушиха ни учите да изясняват кой е най-хубавият и кой е най-подготвеният, а в това време се оказва, че месец и половина след последните избори сред партиите не е имало никакъв разговор. Накрая резултатът е предупреден “, заяви Емануил Йорданов, някогашен министър на вътрешните работи.



„ Съюз между първите две политически сили е неуместен “, сподели той. По думите му те са се разбрали и са се излъгали.

Според Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията сходни войни сме виждали и преди, само че не с такава активност.



„ Още първият прокурор след 1990 година имаше конфликти сред политици и магистрати. Понеже фигурата на основния прокурор е невиждана в Европа като въздействие и повода е, че нашата прокуратура копира руски модел на Вишински (Андрей Вишински – някогашен общоприет прокурор на Съюз на съветските социалистически републики – б.р.) от Сталиновите времена. Главният прокурор е по-силен от министър председател и министър “, сподели Безлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР